Over ons

 

WIE WIJ ZIJN

Mook Trading en Grasart is een groothandel en specialist in kunstgras en onderdeel van J& E sports te Oss. Wij zijn gespecialiseerd in de in en verkoop van kunstgras en beschikken over wereldwijde connecties.

Van Mook Trading en J&E sports hebben reeds jarenlange ervaring met de verkoop en aanleg van kunstgras ten behoeve van landscaping en sportvelden wereldwijd.

SERVICE

Bij Mook Trading blinken we uit in service en klantvriendelijkheid, al zeggen we het zelf. Of de klant nu een volledige rol kunstgras zoekt, of een coupon op lengtemaat: het is allemaal mogelijk. Bestellingen binnen Nederland worden binnen één week geleverd.

LEVERANCIERS

Onze Mook Gras Art kunstgrassoorten betrekken wij van gerenommeerde, gecontroleerde fabrikanten uit onder andere Nederland, Engeland en Azië. Een van onze leveranciers, een toonaangevende fabrikant uit Azië, is ook van de FIFA Recommended.

KLANTEN

We leveren Mook Gras Art aan gemeenten, overheidsinstellingen, woningcorporaties, kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen, horeca- ondernemingen, bedrijven en kantoren. En natuurlijk aan bedrijven die zich bezig houden met tuingerelateerde producten.